Не посоромилася показати горіх: Леся Никитюк продовжує дивувати своїми одкровеннями

Телеведуча Леся Никитюк тільки недавно була в Туреччині, тому у неї залишилося багато свіжих фотографій з відпустки. Там вона демонструє свою природну красу.

Як стверджують прихильники, її головною фішкою є її нескінченно довгі ноги і чарівна п’ята точка, яку Леся так активно демонструє під час будь-якої фотосесії.

Сам телеведуча досить струнка, приваблива, а доповнює її образ харизма.

Леся Никитюк показала довгі ноги і пружний горіх на турецькому пляжі
Леся Никитюк показала довгі ноги і пружний горіх на турецькому пляжі
Леся Никитюк показала довгі ноги і пружний горіх на турецькому пляжі
Леся Никитюк показала довгі ноги і пружний горіх на турецькому пляжі

Відзначимо, що на даний момент Леся Никитюк – одна з найбільш високооплачуваних і популярних телеведучих України. А найпершим кроком в кар’єрі Лесі Никитюк стала участь в українському “Бігуді Шоу ” дяді Жори. У 2009 році вона постала на телеекранах в компанії з близькою подругою Ольгою Панасенко. Пізніше творчий дует неодноразово штурмував сцену комедійного проекту “Розсміши коміка “.

Лесю, її незвичайну зовнішність, нетиповий говір і харизму швидко запримітили на ТБ, тому і почали розкручувати.

Відповідальним кроком в житті зірки стало те, що в 2012 році Леся стала провідною пізнавальної телепередачі про подорожі “Орел і решка “, замінивши Жанну Бадоєву. Її співведучим був Андрій Бедняков. У 2013 році на каналі К1 стартувала авторська передача Лесі про шоу-бізнесі – “Леся-ЗдЄся “.

Леся Никитюк та Сергій Притула в шоу Хто зверху
Леся Никитюк та Сергій Притула в шоу Хто зверху

Починаючи з сьомого сезону Леся веде шоу “Хто зверху ” разом зі знаменитим красенем Сергієм Притулою. Зараз вона офіційно незаміжня, однак їй приписували роман з багатьма відомими чоловіками. Притула і Хіменес-Браво в їх числі.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.