Як виглядає 14-річна дочка епатажного Григорія Лепса? Зоряний тато показав рідкісні кадри

Нещодавно 14-річна дочка 58-річного Григорія Лепса відсвяткувала свій день народження. Зоряний тато не міг її не поздоровив публічно на всю країну, і показав деякі фото.

14-річну спадкоємицю іменитого артиста звуть Ніколь. У своє найголовніше свято в році вона отримала чимало привітань з боку близьких і друзів, однак самим першою людиною, який привітав її в такий важливий день, став її коханий татко.

Епатажний Григорій Лепс ніжно привітав свою доньку з Днем народження

Епатажний Григорій Лепс ніжно привітав свою доньку Ніколь з Днем народження
Епатажний Григорій Лепс ніжно привітав свою доньку Ніколь з Днем народження

“Ніколь, успіхів і удачі тобі у всьому! Будь здорова і щаслива! Ми тебе любимо! З днем народження, доча! “. – зворушливо написав батько.

Нагадаємо, що минулого тижня день народження відзначив молодша дитина Лепса Іван (Вано). Хлопчикові виповнилося 11 років. Співак зобразив продовжувача роду за роялем.

Варто додати, що у такого масштабного артиста, як Григорій Лепс досить скандальна репутація.

Довгий час він (за інформацією ЗМІ та людей, наближених до артиста) вживав заборонені речовини і зав’язав зі шкідливою звичкою тільки через проблеми зі здоров’ям.

В кінці червня 2020 року в інтерв’ю реперу Басте в шоу GazLive співак розповів, що одного разу побився в аеропорту і два рази виходив на сцену в нетверезому стані. Хоча шанувальники і засумнівалися, що всього два.

Незважаючи на всі скандали навколо Лепса, батько він зразково-показовий. 56-річний артист підтримує у всіх починаннях і дочка від першого шлюбу Інгу, і трьох дітей від другого шлюбу – дочок Єву і Ніколь і сина Івана.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.