Епатажна Волочкова махнула ногою на березі океану, здивувавши місцевих своєї розтяжкою

Упевнена в собі Анастасія Волочкова не соромиться себе. Вона може позувати як у відкритому купальному костюмі, так і в сукні. І постає в найдивніших позах.

Напевно, вас не здивує той факт, що самій часто застосовується позою Анастасії залишається шпагат. “Сісти ” на нього Настя може як на піску, так і вдома, і в тренажерному залі, а чого тільки варта її вертикальний шпагат!

Цим своїм умінням блондинка похвалилася під час відпустки на Мальдівах, задерши свою ногу дуже високо

В цей час Настя позувала в пляжному довгому сарафані кольору блакитної водички на Мальдівах. Волосся у неї були зібрані ззаду. Волочкова вийшла на берег, взялася рукою об дерев’яну опору альтанки, і махнула ногою вгору дуже сильно, що ледве встояла на ногах. Зате з боку це виглядало ефектно. Можна зробити висновок, що, навіть незважаючи на тривалі відпустки і відпочинок, Настя залишається у відмінній фізичній формі. А її розтяжці можуть позаздрити інші, як менш, так і більш досвідчені балерини.

Нагадаємо, Анастасія Волочкова не приховує, що звикла жити на широку ногу. Екс-прима Великого театру любить відпочивати на елітних курортах та цілком може собі це дозволити. Зараз балерина насолоджується відпусткою на Мальдівах. Компанію їй складає таємничий коханий на ім’я Олег. Його фото зірка не показує у своїй соціальній мережі, а спільні знімки обрізає за допомогою фоторедактора.

Чим Анастасія Волочкова відрізняється від інших балерин і що не так з її балетом?

Дивіться на нашому Ютуб-каналі “Одна хвилина ” відео про те, які у Волочкової є переваги і недоліки щодо інших балерин зі світовим ім’ям.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.