Ані Лорак в брючному костюмі і короткому топі продемонструвала своє декольте

Поп-діва Ані Лорак стала частиною великого вокального проекту "Я бачу твій голос", який покажуть на телеканалі Росія 1 вже 14 травня.

Але за день до прем’єри співачка не встояла, і розкрила усім свій наряд. Як завжди, артистка буде одягнена мегапривабливо. Для того, щоб стати справжньою родзинкою вечора, Лорак вибрала завищені чорні штани не в обтяжку, піджак і короткий топ з мереживами і акцентом на декольте. Незважаючи на те, що співачка позує повністю в чорному одязі, її образ виглядає не траурним, а вишуканим і жіночним.

Ані Лорак показала свій аутфіт з проекту “Я бачу твій голос”

Ось що в описі до свого знімку вказала співачка з України, яка живе і працює в Росії: “Голос – найдосконаліший інструмент. Він здатний наповнювати нас вірою і любов’ю, допомагати переживати неймовірні почуття, проживати особливі життєві етапи “.

Відзначимо, недавно Ані Лорак анонсувала ряд концертів як в Росії, так і в Україні. Для жителів України її концертний тур став справжнім подивом, адже Кароліна Куєк вже багато років не гастролює на своїй батьківщині.

Проте, артистка, мабуть, вирішила нагадати українським шанувальникам про своє існування, і порадує їх виступами.

Також слід зазначити, що недавно навколо співачки розгорівся справжній скандал.

У програмі “Доля людини” з Борисом Корчевніковим теле-діва натякнула, що іменитий продюсер Костянтин Меладзе робив їй неоднозначні пропозиції в обмін на просування по кар’єрних сходах. Як каже Лорак, на них вона не погодилася, через що потім багато зірок – друзі Меладзе – відвернулися від неї.

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.