Колишня дружина Позитива в червоному купальнику на березі океану показала, що не нудьгує за чоловіком

Нещодавно шанувальників групи "Время и стекло", а також фанів її екс-соліста Позитива приголомшила новина - Позитив тепер холостяк.

У 2021 році він з невідомих обставин оголосив про розлучення зі своєю дружиною Анною Завгородній (Андрійчук). Сама Анна розповіла про те, що розлучається зі своїм чоловіком після майже півтора десятка років разом. Зробила Ганна це в влоги-серіалі своєї подруги, співачки Насті Каменських. Серіал Настя знімала в Мексиці, куди вирушила разом зі своїми подругами і мамою. Пізніше до жіночої компанії приєднався Потап.

Після новини про розлучення Анна Андрійчук помітно покращала

Вона стала публікувати різні фотографії, демонструючи принади свого підтягнутого тіла, на які задивляються багато чоловіків з соціальних мереж.

Наприклад, останнім яскравим фото Анни став знімок, зроблений на березі океану в Мексиці. Там вона позує в червоному купальнику, показуючи свою осину талію, гнучкість і задоволене обличчя.

Судячи з виразу обличчя Анни Андрійчук, вона насолоджувалася відпусткою на повну, і зовсім не шкодує про своє рішення розлучитися.

Анна зізналася, що йшла до цього довго, і рада, що нарешті зважилася відпустити такий важливий і довгий етап свого життя.

Примітно, що про причини розлучення ні артист Позитив, ні його тепер уже колишня дружина нічого не повідомили.

Припускають, що у Олексія Завгороднього закрутився роман з новій сценічній колегою Мішель Андраде. Однак поки цю інформацію ніхто не підтверджував.

Потап з приводу особистої драми в житті свого артиста також нічого не висловлював.

Схожі статті

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.

Рецепт підгледіла у французькому ресторані: найсмачніша картопляна запіканка “Гратен” у духовці – дуже ніжна

Гратен – найбільш вишуканий рецепт приготування картоплі. Ви можете робити цю страву і на кожен день і на святковий стіл. Запіканка виходить ніжною і вершковою.

Сподобалося всім і ще просили. Соковита та ароматна вечеря з курячих ніжок: цей рецепт наснився чоловіку

Приготувати смачну та ароматну вечерю, яка точно підкорить серця усіх присутніх, можна взявши курячі ніжки та правильний рецепт. Цю страву готувати не важко, але виходить вона дійсно чарівною.