Максим Галкін в облягаючому костюмі похвалився фігурою: старається для Алли

Максим Галкін поділився в Instagram фото своєї велосипедної прогулянки по околицях підмосковного села Грязь.

За життям Максима Галкіна і Алли Пугачової спостерігають мільйони шанувальників. Публіці цікаво спостерігати за сімейним життям Примадонни російської естради та гумориста Максима Галкіна, який молодший за артистки на 27 років. Незважаючи на постійні чутки про проблеми в парі, вони регулярно доводять зворотне.

Максим, Ліза, Гаррі Галкін і Алла Пугачова
Максим, Ліза, Гаррі Галкін і Алла Пугачова

За життям подружжя можна спостерігати в Інстаграм-блозі Максима Галкіна, який регулярно публікує сімейні фото і відео. Нещодавно шоумен поділився знімком своєї прогулянки на велосипеді по околицях підмосковній села Грязь. На фото Максим позує в спеціальному облягаючому костюмі для велосипедистів на березі озера і нібито тримає на долоні власний замок.

“Маркіз Карабас”, – підписав фото Максим Галкін.

Користувачі Мережі тут же взялися коментувати фото артиста і відзначили, що він має відмінну фізичну форму.

“Макс стройняшка”, “Круто, Аллу б ще на великий з собою!”, “Максим Ви в хорошій формі !!”, “Ох, хороша фігура у маркіза!”, “Максим, ви в чудовій формі”, – пишуть коментатори .

Нагадаємо, Максим Галкін і Алла Пугачова живуть в елітному селищі Грязь. Там вони побудували не просто будинок, а цілий 6-поверховий замок.

Як виглядає розкішний замок Галкіна і Пугачової дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Популярне

Схожі статті

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?