Особа Ані Лорак крупним планом викликало питання у фанатів: скільки пластичних операцій зробила?

Теледіва Ані Лорак завжди вміє дивувати своїми нарядами. Примітно, що її образи дуже прості і непримітні, а виглядають дорого і ефектно.

Наприклад, один з останніх знімків демонструє жіночність і відкритість. Дівчина відвідала фотосесію, де зробила знімок крупним планом – волосся на одну сторону, об’ємна підвісна сережка, шикарний вечірній макіяж і майка на тонких бретелях. Незважаючи на те, що на фото домінує чорний колір, знімок здається колоритним і цікавим.

Ось що в коментарях пишуть поціновувачі творчості української і російської поп-діви Ані Лорак:

  • Ми скучили. До зустрічі!!
  • Чекаю-не дочекаюся зустрічі з Вами
  • Чекаю моменту, коли ми разом будемо рахувати дні до всеукраїнського туру. Дуже сильно скучила за вами, рідна .. через мільйон кілометрів обіймаю вас своєю любов’ю
  • півтора роки не бачилися … шалено хочеться обійняти вас, Каролін (
  • Каролін, а коли новий трек? Нам чекати річної запальною пісні?

Відзначимо, російська поп-діва родом з України Кароліна Куєк, вона ж Ані Лорак є популярною виконавицею. Зірка активно займається творчістю і випустила безліч хітом і навіть їздила на “Євробачення ” від України, де посіла друге місце. З нею багато артистів співали дуетом від МОП до EMIN. А останнім часом артистка насолоджувалася відпочинком з донькою Софією. Вона побувала на Мальдівах, а в на травневі свята дівчина віддала перевагу полетіти на курорт і відпочити від суєти великого міста.

Нещодавно стало відомо, що Лорак вперше за останні роки внесла Україну в свою гастрольну карту – шанувальники сприйняли інформацію не зовсім однозначно. Одні підтримали, інші – розкритикували.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.