Оля Полякова зробила собі “губки бантиком” і поманила ними підписників

Красуня Оля Полякова показала свої шикарні риси обличчя без макіяжу і Інстаграм-фільтрів. Фото здивувало шанувальників.

Суперблондинка Оля Полякова опублікувала фотографію, зроблену на природі. Жінка зробила собі легкий макіяж, і сплела барвистий жовтий вінок з кульбаб. Але фанати звернули увагу зовсім не на це, а на інших два фактора – неприродний колір очей і занадто надуті губки. Шанувальники припускають, що Полякова використовує лінзи, щоб змінити погляд. Це помітили ще на проекті “Маска”, який транслювали на телеканалі “Україна”.

Оля Полякова вразила дивним макіяжем: скрутила губки бантиком

“За вікном дощ, а ось вам в стрічку сонця”, – написала Оля Полякова в описі до своєї фотографії.

У коментарях прихильники довгоногої української суперзірки пишуть, що вона дуже схожа на себе.

Нагадаємо, нещодавно суперблондинка Оля Полякова повернулася з відпустки, де відпочивала зі своїми дочками і мамою. Потім вона відразу ж увірвалася в робочий план, і відправилася в київську область, знімати кліп.

Також нещодавно стало відомо, що Полякова стала рекламним обличчям компанії “Ласунка”, яка виробляє морозиво. Тепер обличчя цієї української красуні можна буде побачити в багатьох магазинах, які реалізують таку продукцію.

Крім цього, зараз Оля Полякова займається тим, що підтримує у всіх починаннях свою старшу дочку Машу. Полякова молодша дивує тим, що готує великий виступ своєї групи “ШВИ”. Поки що артисти не виступали на великій сцені, однак скоро зможуть виправити це.