Найвідоміша бабуся радянського кіно: як жила Тетяна Пельтцер

Тетяна Пельтцер стала однією з найбільш улюблених бабусь в радянському кіно. Але її доля склалася не так барвисто, як на телеекранах.

Заробляти своїм акторським талантом майбутня зірка радянського кіно почала з дуже раннього віку. Вона народилася у сім’ї відомого актора Івана Пельтцера, тому вже у 9 років вперше вийшла на театральну сцену. А через рік стала повноцінною самостійною артисткою зі своїми особистими гонорарами.

Перше випробування її чекало в університеті. Вона поступила на театральний факультет, але так і не закінчила його, тому що мала проблеми з імпровізацією.

Татьяна Пельтцер: юность и молодость
Тетяна Пельтцер: юність і молодість

Тетяна відучилася на друкарку і пішла друкувати тексти. У 30-х роках актриса знову спробувала “подружитися” зі сценою. Вона працювала в театрі імені Волкова в Ярославлі, де проживала деякий час. А пізніше — у театрі Моссовєта у столиці.

Татьяна Пельтцер
Тетяна Пельтцер

Народну любов Пельтцер завоювала тільки у 50 років, коли почала активно пробувати себе в кіно і отримувала заповітні ролі.

У житті Тетяна Іванівна була не такою простою і наївною, як її героїні у фільмах. Вона дуже рано почала палити і любила азартні ігри. Але при цьому добре ставилася до оточуючих. Її домробітниця відгукувалася про актрису тільки позитивно. Тетяна ніколи не харчувалася в їдальнях, а навпаки, любила готувати разом зі своєю помічницею.

Тетяна Пельтцер
Тетяна Пельтцер

Особисте життя акторки, на жаль, не склалося. Заміжня вона пробула всього 3 роки з 1927 по 1930 рік. Дітей у шлюбі так і не з’явилося. Всю свою любов Тетяна віддавала глядачеві і племінникам. Вона завжди мріяла про дітей і онуків, тому отримала їх цілі мільйони. Адже не дарма її називали найулюбленішою бабусею в СРСР.

Популярне

Схожі статті

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.

Історія кохання була красивою і тривалою, але йому набридло: як Дан Балан відрікся від ефектної Тіни Кароль

Відому українську співачку свого часу підозрювали у романі з колегою Даном Баланом. Чи дійсно вони були разом, дізнатись важко. Втім, чоловік відрікся від артистки.

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.