Коханець прийшов, щоб попросити прощення, і подарував величезний букет? Волочкова похвалилася подарунком

Російська балерина Анастасія Волочкова славиться своїм епатажем, і умінням розвести навколо себе рій бурхливих обговорень з приводу, і навіть без такого.

З особистого життя відомо, що гнучка танцівниця Анастасія Волочкова розлучилася з Ігорем Вдовіним незабаром після народження дочки Аріадни. Це її єдина дитина, який, до слова, вже давно не живе із зірковою матусі.

Відомо, що Аріадна живе зі своїм татом і його молодою коханкою.

Якийсь час пара підтримувала спілкування заради спадкоємиці, оточувала її батьківською любов’ю. Зараз Аріша живе з батьком, знайшла спільну мову з мачухою.

Судячи з усього, балерина не вважає, що у її дочки все добре – каже, що вона часто сваритися з батьком і мачухою.

Але Анастасія Волочкова поки що не розповідає в подробиці чужого особистого життя, адже налагоджує свою

Зараз, як відомо, у неї розгортаються справжні пристрасті. Вона показала свою країну свого коханого на ім’я Олег. Однак вже через пару днів розповіла, що у них стався конфлікт. Тому поверталася з Мальдів вже одна, навіть не дивлячись на те, що боїться літати.

А вже через якийсь час, перебуваючи у себе вдома, вона отримала в подарунок шикарний букет білих троянд. Шанувальникам стало цікаво – хто ж цей таємничий поклонник? У коментарях вони обговорюють, що, можливо, цей Олег вирішив вибачитися, і загладити свою провину.

На фотографіях, які Анастасія Волочкова опублікувала у себе на сторінці, балерина виглядає досить щасливим і радісним. Мабуть, вона вирішила насолоджуватися життям і тим, що за нею доглядає шикарний чоловік.

Схожі статті

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.