Худа Волочкова прийшла на програму до Андрія Малахова, щоб похвалитися Мальдівською засмагою

Анастасія Волочкова недавно повернулася з затяжної відпустки, і тут же відправилася на програму до Андрія Малахова.

Телеведучий з нетерпінням чекав балерину у себе, так як йому точно було про що розпитати її. Останнім часом навколо імені епатажної Волочкової багато пересудів і обговорень. Основні питання стосуються її особистого життя, і чоловіки на ім’я Олег, якого вона недавно представила публіці в своїй сповіді. Однак, як виявилося, у відносинах Насті і Олега все не так гладко – тут же після презентації вони посварилися. Як тепер йдуть відносини? Одна співачка? Або у неї все складається добре?

Анастасія Волочкова в короткій сукні кислотного відтінку відвідала передачу Андрія Малахова

Як вказала балерина у своєму Інстаграм-профілі, в студії все оцінили її мальдівський загар. І правда, виглядає гнучка балерина трохи шоколадкою.

До того ж, її загар активно виділяється спільно з таким зухвалим вбранням і вузькою талією.

Також шанувальники відзначили, що під час відпочинку на Мальдівських островах балерина Анастасія Волочкова сильно схудла.

Нагадаємо, понад дев’ять місяців відома балерина Анастасія Волочкова тримала інтригу: вона в фарбах розповідала про любов з таємничим чоловіком, але не показувала його обличчя. При цьому Анастасія любила публікувати фото в соціальних мережах і “по шматочках” показувати улюбленого – то руку, то ногу.

Протягом цього часу закохані теж часто сварилися і мирилися, тому, фанати припускають, не варто так переживати – може, для них це норма.

Популярне

Схожі статті

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.