Лесю Нікітюк помітили в компанії “Холостяка” Михайла Залівако: “Підкорила з першого погляду”

Телеведуча Леся Нікітюк заінтригувала шанувальників спільними фото з головним героєм 11 сезону романтичного шоу "Холостяк" Михайлом Залівако.

33-річна телеведуча Леся Нікітюк ретельно приховує своє особисте життя і не любить розповідати подробиці на публіку. Відомо, що кілька років тому красуня пережила розставання з чоловіком, за якого планувала вийти заміж. Тоді Леся вирішила зайнятися собою і кар’єрою, а не будувати відносини.

Леся Нікітюк

Шанувальники Лесі не можуть дочекатися, коли їхня улюблениця нарешті зустріне свою половинку і створить з ним сім’ю. Побачивши Лесю Нікітюк в компанії відомого “Холостяка” Михайла Залівако, фанати телеведучої тут же почали писати коментарі про те, що вони могли б бути гарною парою.

Спільне з Холостяком фото Леся опублікувала у своєму мікроблозі в Інстаграм. Як виявилося, вони зустрілися на заході в київському гольф-клубі і Леся не упустила можливість зробити фото.

На знімках Леся позує в чорному класичному костюмі. Михайло Залівако вручає телеведучої келих шампанського, а вона вдає, ніби збентежена і здивована. А вже на другій фотографії видно, як обидва сміються над таким жартом.

Леся Нікітюк та Михайло Залівако
Леся Нікітюк та Михайло Залівако

Розочка від “Холостяка ” – це лише запрошення на побачення. Келих ігристого – це назавжди, – з гумором підписала фото Леся Нікітюк.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати знімки:

“Красива пара могла б бути”, “Підкорила холостяка з першого погляду”, “Красиво виглядаєте”, “Класна пара”, “Леся, бери келих з холостяком і бігом додому”, Леся повинна стати переможницею Холостяка “, – пишуть коментатори.