Більше не приховує: Настя Каменських підкреслила вагітний живіт облягаючою сукнею

Потап і Настя Каменських відгуляли весілля два роки тому, але дітьми вони ще не обзавелися. Не виключено, що скоро це зміниться.

З дня весілля Насті Каменських і Олексія Потапенка пройшло 2 роки. Ця новина стала справжньою сенсацією, адже пара до останнього приховувала свої стосунки. З того часу володарку пишних форм Настю Каменських регулярно підозрюють в вагітності. Шанувальники вже не можуть дочекатися, коли зіркове подружжя порадують їх новиною про швидке поповнення в родині.

Потап и Настя Каменських

Настя Каменських знову підігріла чутки про можливу вагітність

Настя Каменських з’явилася в студії програми “Сніданок з 1 + 1”, де презентувала свій новий альбом “Червоне вино”. Настя одягла відверте червоне плаття з розрізом на стегні і чорні високі чоботи. Наряд співачки підкреслив її кругленькі стегна і живіт. Шанувальникам залишається тільки здогадуватися: Каменських дійсно вагітна або набрала пару зайвих кілограмів?

На останніх знімках Насті Каменських її форми її фігура помітно змінилася

Варто відзначити, що раніше співачка в інтерв’ю зізнавалася, що вони з Потапом мріють про дітей і якщо Бог дасть, то вона обов’язково народить спадкоємця. Такі слова Каменських наштовхнули шанувальників на думки про те, що можливо співачка не може завагітніти.

Неймовірну історію кохання Насті Каменських і Олексія Потапенка дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”: