Різко схудла Лариса Доліна на високих підборах і в рваних джинсах здивувала прагненням помолодіти

Радянській та російській естрадній співачці Ларисі Доліній - 65 років. Але це тільки за паспортом, адже дивлячись на її фото або на неї вживу, складається враження, ніби вона значно молодше.

Лариса Долина – кумир мільйонів людей. Вона вміє привернути публіку цікавими піснями, своєю харизмою, жестами і поглядом. Нещодавно Долина вирішила “оновитися ” – перестати співати для старших, і взяти курс на молодь, підхоплюючи тенденції.

Перевтілення Лариси Доліної видно і по її зовнішньому вигляду: більше ніяких балахонів, тільки впевнене міні

Лариса Долина

Лариса Доліна не перестає дивувати публіку. Вона продовжує активно працювати і виступати на сцені, не тільки як співачка, але як актриса. Після пандемії зірка змінила гардероб.

Вона стала частіше носити міні-сукні і навіть шорти. А цієї весни артистка зізналася, що схудла на 20 кілограмів. Вона не приховує, що стала почувати себе краще. При цьому виконавиця багатьох хітів “нульових ” навіть візуально помолодшала років на двадцять.

Крім цього, Лариса Доліна завела Інстаграм-аккаунт, хоча раніше відмовлялася від публічності в соціальних мережах і на інтернет-ресурсах.

Нещодавно стало відомо, що 65-річна співачка Лариса Доліна разом з Олександром Панайотовим взяли участь в зйомках гри “Двоє на мільйон ” на каналі ТНТ.

Артистка навіть поділилася своєю дієтою в коментарях до фото зі зйомок

Лариса Доліна та Олександр Панайотов
Лариса Долина

До слова, про те, як насправді виглядає Лариса Долина можна також судити по фото, яке виставила в своєму блозі Вікторія Дайнеко.

Зірка не встигла запам’ятатися публіці зайвої прихильністю до фільтрів і програмами по обробці знімків. Та й виставлений в Instagram кадр виглядає максимально природно, не приховуючи віку зірок.

Загалом, Долина – зараз це та артистка, якою всі захоплюються і люблять її. А ви вважаєте її молодий?