Оля Фреймут показала чоловіка і трьох дітей на одному фото: дуже красива сім’я

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут порадувала шанувальників зворушливим сімейним фото з чоловіком і дітьми.

Відома телеведуча Ольга фреймут вже 4 роки знаходиться в шлюбі з генеральним директором “Нового каналу” Володимиром Локотко. Примітно, що зірка взяла прізвище чоловіка, тому формально вона вже не Фреймут. Пара виховує двох дітей – сина Валерія і дочку Євдокію. Також від минулих відносин у телеведучої є старша дочка Злата.

Володимир Локотко і Ольга Фреймут
Володимир Локотко і Ольга Фреймут

Телеведуча активно веде свій Інстаграм-блог, але сімейні фото з чоловіком і дітьми вона публікує вкрай рідко. Однак недавно Фреймут вирішила порадувати своїх шанувальників і опублікувала зворушливе сімейне фото. На знімку Ольга сидить на стільці, а на руках у неї – наймолодша дочка Євдокія. Зліва від Ольги стоїть її чоловік Володимир і тримає за руки маленького сина Валерія. Праворуч від Ольги позує її старша дочка Злата, яка тримає в руках букет квітів.

Користувачі Мережі тут же засипали Ольгу компліментами в коментарях.

“Які ви чудові на фото”, “Красиві”, “Які у вас гарні дітки”, “Дуже красива сім’я”, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, старшу дочку Злату Ольга Фреймут народила від британця Ніла Мітчелла. Ольга познайомилася з чоловіком в Британії, коли була студенткою Міського університету Лондона. Стосунки пари розвивалися так само стрімко, як і обірвалися – будучи вагітною, Ольга повернулася з-за кордону додому, оскільки не бачила майбутнього з Нілом. Зараз вони не підтримують жодного зв’язку.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.