“Я – Христина Орбакайте”: дочка Пугачової відсвяткувала золотий ювілей і представила нову пісню

Крістіна Орбакайте влаштувала вечірку з нагоди 50-річчя. І сама ж заспівала для гостей нову пісню під скромною назвою "Я - Христина Орбакайте ".

День народження Христини відвідали безліч російських селебріті, які радо транслювали все, що відбувається у себе в Інстаграм. Так, в Мережі показали, в якій сукні Крістіна відзначила свій день народження, як виглядав ресторан, де організували свято.

Родзинкою вечора стала презентація пісні “Я – Христина Орбакайте”, яку сама іменинниця виконала разом з балетом

Христині Орбакайте - 50 років. Фото зі святкування ювілею
Христині Орбакайте – 50 років. Фото зі святкування ювілею

На сцені вона танцювала в яскравому короткій сукні, яка підкреслювала принади її фігури. Шанувальники в коментарях в один голос відзначають, що Христина не виглядає на 50 років – їй максимум 25. Це підтверджує шикарна фігура, і чисте обличчя без зморшок, яке Христина не соромиться показати без фільтрів і макіяжу.

Кристине Орбакайте - 50 лет. Фото с празднования юбилея
Христині Орбакайте – 50 років. Фото зі святкування ювілею
Христині Орабакайте - 50 років. Фото зі святкування ювілею
Христині Орбакайте – 50 років. Фото зі святкування ювілею

Цікаво, що Алла Борисівна Пугачова і її молодий чоловік Максим Галкін (який, до слова, молодше Христини) теж були присутні на святкуванні. Вони не афішували, що подарували “дочки ” на таку кругленьку дату, однак знаючи добробут цих сімей, очевидно, подарунок був не з дешевих.

Примадонна пішла на День народження своєї доньки в розкішному дизайнерському платті від свого друга і модельєра Валентина Юдашкіна. Наряд в Інстаграм показав чоловік Максим Галкін.

Алла Пугачова йде на День Народження дочки
Алла Пугачова йде на День Народження дочки

Схожі статті

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.