Сергій Притула вперше прокоментував народження дочки: “На цьому ми зупинятися не будемо”

Сергій Притула вперше після народження дочки дав відверте інтерв'ю і заявив, що 3 дітей - це не межа.

25 травня відомий український шоумен і телеведучий Сергій Притула став батьком втретє. Його друга дружина Катерина народила дівчинку, яку назвали Стефанією. Цікаво, що про вагітність дружини Сергія Притули було невідомо публіці. Шоумен вирішив приховати цю новину до появи малятка на світ.

Молодий батько вже встиг дати своє перше інтерв’ю ” Новому каналу ” після народження дочки.

“Можна констатувати, що я став багатодітним батьком. Але, чесно кажучи, є таке відчуття, що місія ще не виконана до кінця. Не хочу забігати вперед, але сподіваюся, що на цьому ми зупинятися не будемо і зробимо все, щоб українців знову було 52 млн “, – сказав Притула в інтерв’ю.

Сергій Притула також розповів, що його старші діти Дмитрик і Соломія з нетерпінням чекали появи на світло сестрички. Ім’я для новонародженої дівчинки вибрала дружина Сергія Катерина.

“Ім’я гарне, ніхто не був проти, всім сподобалося “, – зазначив шоумен.

Сергій Притула з сім'єю на Мальдівах
Сергій Притула з дружиною і дочкою

Нагадаємо, Катерина Притула – друга дружина Сергія. Вони одружилися в 2015 році, а вже через два роки у них з’явилася перша дочка Соломія. Також у Притули є син Дмитро, який народився в першому шлюбі Сергія з Юлією Андрійчук. Варто відзначити, що син Сергія від першого шлюбу не тільки підтримує добрі стосунки з батьком, але і має теплі відносини з його нинішньою дружиною Катериною.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.