Фронтвумен “The Hardkiss” Юлія Саніна прогулялася по Києву в оверсайз-костюмі: ховає вагітність?

Юлія Саніна, яка виступає в групі "The Hardkiss", є її автором і вокалістом, заінтригувала новою фотографією, зробленою на прогулянці.

На фотографії Юлія Саніна позувала в теплому костюмі блакитного кольору і в капелюсі. Вона прогулялася по своєму улюбленому місту Києву, і насолодилася літнім сонцем, яке поки що ще не так сильно гріє.

В описі до фотографії вона була дуже стримана. Коротко написала: “Місцева”.

З огляду на те, що зазвичай Юлія гуляє в обтягує і відкритому одязі, багато фанатів припустили, що за речами, що не обтягують її талію, співачка приховує можливу вагітність. Однак сама Юля поки що не настроєна коментувати подібні домисли.

Відзначимо, Юлія Саніна – не тільки співачка. Вона раніше брала участь в проекті “Танці з зірками “, і завдяки величезній підтримці прихильників дійшла до суперфіналу, де поступилася місцем переможця екс-віагрянки Санті Дімопулос.

Однак Санта зробила для багатьох незрозумілий жест – віддала свій кубок Юлії Санін. Їй же взяти перемогу з рук суперниці не дозволила гордість, тому кубок за підсумком виявився нікому не потрібним.

Після “Танців з зірками ” Юлію Саніну можна було також побачити в проекті “Ліпсінк Батл “, де вона брала участь в шоу пародій і отримувала позитивну оцінку глядачів.

Нещодавно Юлія Саніна повідомила, що самий довгоочікуваний в її житті концерт на НСК Олімпійський, який команда “The Hardkiss ” планувала ще з минулого року, переноситься на наступний, 2022 рік.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.