І все одно животик видно: вагітна Ліза Арзамасова все одно намагається заховати форми

Актриса серіалу "Татусеві дочки" Єлизавета Арзамасова не так давно повідомила про те, що чекає дитину. Але на деяких її нових фото зірка продовжує ховати животик.

Незважаючи на те, що Єлизавета вагітна первістком, і вона дуже серйозно ставиться до свого становища зараз, актриса вирішила на час не припиняти зйомки в деяких проектах і гру в театрі. Тому на сцену вона змушена виходити в такому одязі, яка б максимально приховувала її живіт.

А з огляду на те, що термін вже досить серйозний, приховати вагітність Арзамасова з кожним днем стає все складніше і складніше.

На щастя, глядачі і керівництво театру чудово розуміють артистку, і не висловлюють їй негативних емоцій за гру на сцені під час вагітності. Навпаки – її дуже раді бачити.

Єлизавета Арзамасова вийшла на сцену вагітна
Єлизавета Арзамасова вийшла на сцену вагітна

Відзначимо, не дивлячись на те що актриса Єлизавета Арзамасова знаходиться на значному терміні вагітності, вона продовжує працювати і виходить на сцену “Театру націй”.

Як можна побачити на фотографії, костюмери підбирають наряди Лізі Арзамасова так, щоб її вагітність не була настільки очевидною. Актриса одягається в темний жилет, пальто і об’ємну спідницю. Однак її животик вже такого розміру, що його не приховати навіть за допомогою мішкуватою і об’ємної одягу.

Відзначимо, батьком дитини є діючий законний чоловік Єлизавети, фігурист Ілля Авербух, який значно старше молодої актриси. Вони одружилися в 2020 році, що стало справжнім шоком для шанувальників.

Ніхто не думав, що така приблизна дівчинка зможе вийти заміж за чоловіка, який вже мав сім’ю, і, до того ж, на 21 рік старше неї.

Ліза Арзамасова і Ілля Авербух: фото з весілля
Ліза Арзамасова і Ілля Авербух: фото з весілля

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!