40-річна Лілія Ребрик продемонструвала ідеальний шпагат: позаздрить навіть Волочкова

Українська актриса і телеведуча Лілія Ребрик здивувала публіку ідеальним шпагатом.

Лілія Ребрик – успішна телеведуча, прекрасна актриса, турботлива дружина, мама, господиня. Крім того, вона з тих знаменитостей, які намагаються бути ближче до своїх шанувальників і активно ведуть соціальні мережі. Інстаграм зірки налічує майже 700 тисяч підписників, з якими Ребрик ділиться свіжими фотографіями, думками і порадами.

Лілія Ребрик
Лілія Ребрик

Нещодавно актриса оприлюднила знімок, який вразив її шанувальників. На фото Лілія позувала на спортивному майданчику. Актриса була одягнена в чорні лосини, білу футболку та рожеві кросівки. Лілія з легкістю продемонструвала ідеальний шпагат.

“Коротко про сьогодні: прямий ефір” Ранок з Україною “, репетиція в театрі, шпагат”, – підписала знімок Лілія Ребрик.

Користувачі Мережі буквально засипали зірку компліментами.

“Так. Шпагат на всі 100 “,” Ось це у вас розтяжка “,” Лілія ви приклад для наслідування, якщо чесно ви моя мотивація і це працює “,” Ух ти! Супер “,” розумниця “,” Я вами захоплююся “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, Лілія Ребрик не тільки популярна актриса і телеведуча, але і любляча дружина і турботлива мати. Лілія щаслива в шлюбі з хореографом Андрієм Диким, з яким познайомилася завдяки проекту “Танці з зірками”. Подружжя виховує двох дочок – восьмирічну Діану і трирічну Поліну.

Лілія Ребрик в теплій передноворічної фотосесії вразила схожістю дочок
Лілія Ребрик з чоловіком і дітьми

Популярне

Схожі статті

Сусіди стали в чергу за рецептом. Мої ходові паски з оригінальною начинкою: краще ніж панетоне і крафін

Пасочки з шоколадною начинкою неабияк потішать домашніх та гостей. Адже ніхто не сподівається, що в середині Великодньої випічки побачить ще й щось дуже несподіване та смачне.

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.