Ірина Білик показала рідкісне фото з синами: після розлучення з 5-м чоловіком присвячує себе дітям

Ірина Білик разом з синами Глібом і Табрізом прикрасила обкладинку українського глянцю for mama.

Українська співачка Ірина Білик, яка нещодавно заявила про розлучення з п’ятим чоловіком Асланом Ахмадовим, знялася в трепетній фотосесії разом зі своїми синами Глібом і Табрізом. Знімок прикрасив обкладинку журналу for mama. Кадр із зйомки з’явився на Інстаграм-сторінці молодшого сина співачки.

На знімку Ірина Білик позувала в темному жакеті і білій блузі, стоячи позаду своїх дітей. Старший син Гліб тримав на колінах молодшого брата Табриза. Хлопчики постали перед об’єктивом також в темних піджаках.

Ірина Білик разом з синами прикрасила обкладинку українського глянцю for mama
Ірина Білик разом з синами прикрасила обкладинку українського глянцю for mama

Діти Ірини Білик

Старшому синові Ірини Білик Глібу 21 рік. Він народився в першому офіційному шлюбі співачки з моделлю Андрієм Оверчуком. Гліб має досить неформальну зовнішність. Швидше за все, це пов’язано з тим, що хлопець дуже творча особистість. Гліб займається музикою і є барабанщиком в своїй групі. Крім того, він дуже талановитий художник і малює дуже неординарні картини. Гліб уже кілька років живе з дівчиною на ім’я Аліса, на якій збирається одружуватись.

Ірина Білик із сином і майбутньою невісткою
Ірина Білик із сином і майбутньою невісткою

Молодший син Ірини Білик – 5 річний Табріз. Він народився в останньому шлюбі артистки з Асланом Ахмадовим за допомогою сурогатного материнства. Після розлучення батьків Табриз живе з мамою.

Ірина Білик з молодшим сином
Ірина Білик з молодшим сином Табризом

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.