Як виглядають батьки телеведучої Катерини Осадчої? Зірка зачарувала рідкісними фотографіями

Нещодавно у батька телеведучої Катерини Осадчої був день народження. Зірка вирішила відсвяткувати цю сімейну подію у себе вдома під Києвом.

Катерина і Юрій запросили гостей на задній двір свого особняка, який стоїть по сусідству з апартаментами Потапа і Насті. На свято зібралися всі найближчі люди і сім’я. Користуючись нагодою, вагітна телеведуча зробила кілька ніжних і атмосферних фотографій зі своїми батьками, і показала їх фоловерів.

Фанати були здивовані тому, як разюче Катя схожа на своїх тата і маму одночасно

Як виглядають мама і тато Катерини Осадчої
Як виглядає тато Катерини Осадчої
Як виглядає тато Катерини Осадчої
Катерина Осадча

Нагадаємо, нещодавно Катерина Осадча також показала свого старшого сина Іллю Поліщук. Він в цьому році – випускник елітної столичної школи. Тому зоряна мама прийшла до нього на випускний, і не завадив їй навіть уже помітно випирає з-під одягу животик.

У старшого сина Катерини Осадчої – випускний
У старшого сина Катерини Осадчої – випускний
У старшого сина Катерини Осадчої – випускний

Відзначимо, що в цьому році Катерина Осадча стане багатодітною мамою. Крім Іллі Поліщука у неї ще є син від нинішнього шлюбу з Юрієм – чотирирічний Ваня Горбунов. В їх чоловічу компанію додасться ще братик або сестричка – стать майбутньої дитини імениті телеведучі поки тримають в секреті.

Юрій Горбунов зізнався, що народження дитини чекає з величезним нетерпінням. А раніше телеведучий розповідав, що дуже хотів би дочка. Однак якщо у нього народиться другий син, буде зовсім не проти виховувати його і любити також, як і первістка.