Чоловік Наді Дорофєєвої Дантес ненароком похвалився новою машиною – пересів на електрокар Tesla

Співак Володимир Дантес виклав кілька фотографій, зроблених в салоні свого автомобіля. В описі він розповів про своє провайдера стільникового зв'язку.

Артист зазначив, що завжди дуже важливо залишатися на зв’язку, і подякував одну з компаній стільникового зв’язку за гарне покриття по всій території України – навіть в лісі або в полі далеко від міста. Але публіка як зазвичай звернула увагу виключно на матеріальні блага чоловіка Наді Дорофєєвої.

Зокрема, всі помітили, що у нього з’явився новий автомобіль від американської компанії Tesla.

Раніше у Дантеса був кросовер Hyundai Tucson, який дуже подобався чоловікові. Однак в своїх інтерв’ю він не раз розповідав, що хотів би спробувати пересісти на електрокар. Тепер його мрія здійснилася. Судячи по знімку, у Вови машина преміальної комплектації. Імовірно, жовтого кольору (видно в області дзеркала заднього виду).

Для довідки: Tesla спеціалізується на виробництві електромобілів і розвитку технологій для ефективного зберігання електроенергії. Назва компанії – данина поваги відомому фізику Миколі Теслі. Починаючи з 2005 року компанія випустила п’ять моделей електромобілів марки Tesla: Roadster, Model S, Model X, Model 3 і Model Y.

Вартість найдешевшої моделі Тесли стартує від 25 тисяч доларів. Але, судячи по салону і загальному вигляду машини, Дантес точно не економив на комфорті і безпеки пересування.

Також нагадаємо, що недавно Володимир Дантес подарував машину і своїй дружині, співачці Надії Дорофєєвої.

“Моєю першою машиною була Toyota RAV4. Я називав її ” королевою світлофорів “. Навіть в магазин, який знаходився в 20-ти метрах від будинку, я виїжджав на машині. Пізніше я купив BMW X5, яку з часом ми оновили, і довго на ній вчив їздити свою дружину Надю. Після цього я продав Toyota і купив Hyundai Tucson “,

– розповідав музикант і телеведучий Дантес про своє автомобільному досвіді.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".