Міні-Гюррем: Мер’єм Узерлі показала фото з дочкою

Зірка серіалу "Величне століття" 36-річна Мер'єм Узерлі поділилася рідкісним сімейним кадром. Актриса показала кадр, на якому вона зображена з 6-річною дочкою Ларою.

Телевізійна Роксолана в життя долала чимало труднощів. Вона зустрічалася з турецьким бізнесменом Джаном Атешем, але в 2013 році пара розійшлася. Уже після розставання Мер’єм повідомила, що знаходиться на 4 місяці вагітності. Але навіть така новина не врятувала відносин колишніх закоханих.

У лютому 2014 року актриса народила дочку, яку назвала Ларою. Мер’єм Узерлі через переживання потрапила в реабілітаційний центр і кинула зйомки в серіалі, який прославив її на весь світ. Після нервового зриву актриса довго відновлювала репутацію в кінематографі.

На сьогоднішній день вона виховує доньку одна, а батько не спілкується з дитиною і не допомагає фінансово.

Зараз Мер’єм разом з Ларою знаходяться на карантині. Актриса не дуже активна в соціальних мережах, але все ж поділилася рідкісним фото з донькою.

Мерьем Узерли с дочкой
Мер’єм Узерлі з донькою

Шанувальники акторки помітили, як сильно Лара схожа на маму. Вона успадкувала тонкі риси обличчя, великі блакитні очі, виточений ніс і пухкі губи.

Популярне

Схожі статті

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.

Животик такий, що на двійню схоже: вагітна Джамала вийшла в люди
перед самими пологами (ФОТО)

Співачка Джамала часто ділиться з фанатами світлинами з округлим животиком, щоб публіка могла розділити з нею цю радість. Проте артистка не сидить вдома, а продовжує плідно працювати.