Лідія Таран вразила публіку правдивим фото без макіяжу: “Навіщо себе таку страшну показувати? “

Ведуча "ТСН" Лідія Таран показала себе без макіяжу і зачіски. Не всі шанувальники оцінили таку відкритість.

16 червня в світі відзначають День природної жіночої краси. У цей день українські знаменитості вирішили показати свої обличчя без гриму. Наприклад, ведучі телеканалу “1 + 1” Людмила Барбір і Марічка Падалко вийшли в ефір без макіяжу.

Людмила Барбір з макіяжем і без
Людмила Барбір з макіяжем і без

Ведуча “ТСН” Лідія Таран приєдналася до своїх колег і опублікувала в Інстаграм-блозі фото, де вона позує без макіяжу і з розпатланим волоссям. Лідія зізналася, що в звичайному житті ходить тільки так і насолоджується тим, що без професійного гриму її не впізнають шанувальники.

Лідія Таран показала фото без макіяжу
Лідія Таран показала фото без макіяжу

“Природна, говорите? Жіноча, говорите? Краса? Мало не пропустила свято, тому що весь день ходжу як раз така, як треба. Обожнюю бути невпізнанною і вільною! “, – написала Лідія Таран на своїй сторінці в Інстаграм.

Не зовсім вдале фото телеведучої викликало суперечки серед її пыдписників. Деякі похвалили Лідію за те, що вона не боїться бути природною, а деякі порахували, що подібні знімки не варто виставляти.

“Баба Ліда”. “Головне, що очі горять”, “Які милі кучерики, як в школярки”, “Така справжня! Красуня “,” Навіщо себе таку страшну показувати “, – розділилася думка підписників.

Нагадаємо, Лідія Таран – українська телеведуча. Володарка премій “Телезірка” та “Телетріумф”. Лідія ще займається своїм соціальним проектом “Здійснити мрію”, мета якого – реалізувати мрії тяжкохворих дітей в Україні.

Популярне

Схожі статті

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.