Діти Федора Добронравова не менше відомі за батька (ФОТО)

Актор Федір Добронравов давно став народним улюбленцем глядачів у багатьох країнах. Але, як виявилося, його сини не менш знамениті і талановиті, ніж їхній тато.

Федора Добронравова можна назвати справжнім другом будь-якого глядача українських і російських серіалів. Його образи — завжди впізнавані та рідні. Схожого “Івана Будько” ви точно зустрічали у себе серед знайомих, колег чи сусідів. Напевно, тому його без перебільшення можна назвати дійсно народним улюбленцем.

Проте, за акторську кар’єру Добронравов встиг втілити не тільки образ “простачка із села”, але і безліч інших. Він досить затребуваний актор театру і кіно і щорічно отримує десятки пропозицій від різних режисерів.

До речі, слава прийшла до нього не відразу. Після служби він працював слюсарем на заводі і підробляв у дитячому саду. Але продовжував їздити в Москву на проби в естрадно-циркове, адже завжди мріяв стати актором цирку. Але в підсумку, він почала вчитися у Воронезькому інституті мистецтв.

Добронравов має міцний шлюб, в якому народилися двоє синів: Віктор та Іван.

Федор Добронравов с сыновьями
Федір Добронравов з синами

Іван і Віктор пішли по стопах батька. І, до речі, теж добилися чималих успіхів у кіноіндустрії.

Віктор Добронравов

Виктор Добронравов
Віктор Добронравов

Старший син Федора знімається в кіно з 1998 року. Його фільмографія налічує 70 фільмів і ще 10 фільмів і 6 мультфільмів дубляжу і 20 вистав. Актор одружений. Дружина — професійний фотограф. У дружній родині вони виховують двох доньок. Також Віктор встигає займатися музикою і є лідером групи «Кавер-Квартет».

Іван Добронравов

Иван Добронравов
Іван Добронравов

Популярність до Івана прийшла вже в чотирнадцять років. Його затвердили на одну з головних ролей у фільмі режисера Андрія Звягінцева «Повернення» (2003). Фільм мав успіх і отримав багато нагород по всьому світу. Фільмографія Івана: фільми — 21, серіали — 22. Кіноактор одружений, в 2018 році вперше став батьком.

Федор Добронравов с сыновьями
Федір Добронравов з синами

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.