Настя Каменських показала зворушливе фото з покійним батьком: “Папа, я так сумую”

Українська співачка Настя Каменських оприлюднила зворушливе фото з татом в День батька.

20 червня в Україні відзначають день батька. В цей день українська співачка Настя Каменських оприлюднила зворушливе фото з татом, якого не так давно втратила, і написала теплі слова.

На домашньому фото Олексій Жмур сидів на стільці, а його дочка Настя ніжно обійняла його ззаду за плечі.

Настя Каменських показала архівне фото з батьком

“Папа, я так сумую. Ти найкращий батько, який тільки може бути. Спасибі тобі за все “, – підписала фото Настя Каменських.

Шанувальники Насті підтримали її теплими словами в коментарях.

“Так шкода. Нехай спочине з миром “, ” Гарний “, ” Світла пам’ять … “, ” Папа – це прекрасно “, ” Важко коли наші близькі йдуть від нас “, ” Настенька тримайтеся, запам’ятайте він завжди з вами, і вас не забуде “, – прокоментували публікацію користувачі Мережі.

Нагадаємо, батько Насті Каменських Олексій Жмур помер 25 січня 2021 року. Чоловіка не стало на 82-му році життя. За словами самої артистки, її батько помер “від старості”. Звичайно, як і у всіх людей в такому віці, у Олексія були деякі проблеми зі здоров’ям, але чоловік не хворів нічим серйозним.

Настя Каменських з отцо

Насті було дуже важко змиритися з втратою такого важливого для себе людину. Однак ще більше вона переживала за свою маму Лідію. Батьки Насті Каменських дуже сильно любили один одного, між ними був неймовірний зв’язок.