Випила і мало не поцілувалася з одруженим Сергієм Притулою: Леся Никитюк знову в центрі скандалу

Напередодні зірки української естради святкували день народження гумориста, автора жартів і політика Сергія Притули. Там була і його близька колега Никитюк.

Варто відзначити, що Лесі Никитюк вже давно приписували роман з Сергієм Притулою. По-перше, чутки з’явилися, коли на спільних шоу і зйомках камери невпинно ловили їх закохані погляди, неоднозначні слова на адресу один одного, а також бачили, як Сергій носив Лесю на руках.

Леся Іванівна нехай і самотня, але ось Сергій Притула одружений, причому він є зразковим чоловіком, а ще у нього недавно народилася дочка.

Тому сумніви з приводу роману час від часу з’являлися, а потім знову пропадали.

Не дивно, що Притула покликав свою близьку довгоногу колегу на своє свято

Леся, мабуть, вирішила не упускати можливості звернути на себе уваги, і одягла саме коротке плаття в своєму гардеробі. Це яскравий наряд блідо-блакитного кольору з блискітками. Ноги відкриті, як і плечі, і декольте. У такому вбранні телеведуча і артистка точно не залишилася непоміченою.

Леся Никитюк та Сергій Притула
Леся Никитюк та Сергій Притула

Після святкування в її профілі з’явилося фото, де вона в обнімку з іменинником. А ще було фото, де вони тягнуться один одному, щоб один одного поцілувати.

Як на таке відреагувала дружина Сергія Притули – поки невідомо.

У коментарях прихильники масово почали писати, що це найкращі телеведучі України. Деякі фанати також уточнили, що якби вони зустрічалися, то це була б найкрасивіша, мила і ніжна пара. Леся такі коментарі і думки сприйняла з гумором.