Колись були красенями: відомі чоловіки, чия зовнішність згодом зіпсувалася

Чоловіки схильні набирати вагу рівно стільки ж, скільки і жінки. У цій статті ми розповімо про чоловіків, які запустили себе.

Ігор Ніколаєв

Ігор Ніколаєв

Колишній чоловік Наташі Корольової за часів своєї молодості був пекучим красенем. Однак потім щось пішло не так, і він трохи погладшав. За фото ви можете побачити, як змінився його овал і вираз обличчя. Шанувальники в один голос твердять – по молодості був більш красивим.

Петро Красилів

Петро Красилів

Пекучий красавчик Малиновський, який в серіалі “Не родись красивою ” виконав роль справжнього улюбленця жінок і ловеласа раптово став звичайним мужиком. Набрав вагу, відростив бороду. Навряд чи його тепер можна буде назвати серцеїдом і казанова, але за щось його точно люблять.

Кирило Сафонов

Кирило Сафонов

Раніше красень-чоловік Кирило Сафонов підкорив не одне жіноче серце. Його любила вся країна, а кожна дівчина чи жінка, яка дивилася серіал з його участю, таємно мріяла вийти заміж за цього неймовірного ловеласа. Актор завжди виглядав стильно, мужньо і привабливо. Однак сьогодні зовнішність Сафонова далека від ідеалу. Він набрав зайву вагу, схоже, зовсім забув про правильне харчування і тренуваннях в спортивному залі. Ну нічого, зате улюблена поруч, і прийме такого, яким він є.

Едуард Радзюкевич

Едуард Радзюкевич

Едуард Радзюкевич – герой гумористичного шоу “6 кадрів ” та інших смішних програм. Раніше він був красивим блондином, а тепер старість б’є по скронях. Він значно змінився, і дані фотографії – зайве тому підтвердження.