Молода і в купальнику: 63-річна мама Дана Балана показала якою була в молодості

Людмила Балан - молдавська співачка, танцівниця, мама красеня і ймовірного коханого Тіни Кароль Дана Балана.

Про цю особистості в Україні стали говорити після її візиту на шоу “Голос країни “, коли артистка виступила разом зі своїм сином і з його колегою Тіною Кароль.

З тих пір безліч українських шанувальників пильно стежать за Інстаграмом і особистим життям неймовірно красивою 63-річної жінки.

Нещодавно стало відомо, що 63-річна мама відомого молдавського виконавця Дана Балана Людмила Балан показала рідкісні знімки з сімейного альбому.

Фото вона опублікувала в своєму Instagram.

Людмила Балан зі своїм братом
Людмила Балан зі своїм братом

Знімкам кілька десятків років. На них Людмила Балан зі своїм молодшим братом.

“Перегляд сімейного альбому. Мій брат і я схожі на дві стрілки одних і тих же годин: я велика стрілка, а він – маленька, але ми обидва показуємо один і той же час “,

– підписала вона фото.

Відзначимо, Людмила Балан – популярна молдавська співачка і телеведуча. Ще на початку кар’єри вона зуміла підкорити серця глядачів не тільки на батьківщині, але і за межами країни. Зараз аудиторії дама відома і як мати Дана Балана.

Шанувальники часто порівнювали Людмилу з Тіною Кароль – адже вони обидві блондинки, обидві невисокого зросту, у обох жінок розкішна посмішка, неймовірно добрі очі і шикарна талія.

Також шанувальники були приголомшені тим фактом, що Людмила Балан в свої роки не соромиться позувати перед фотокамерами в різних купальних костюмах, коротких шортах і відвертих сукнях.