Як виглядає улюблена дочка гумористки Олени Воробей? Доросла і гарна

Олена Воробей - популярна в Україні та в Росії гумористка, яка не соромиться різних, навіть найбезглуздіших образів.

Вона любить жартувати, і що найважливіше – вміє це робити. Тому у Олени величезна кількість шанувальників. Однак крім творчості в житті Воробей є ще й особисте життя, і сім’я, яку вона любить, і якої нерідко хвалиться перед публікою.

54-річна гумористка Олена Воробей (Лебенбаум) поділилася фото з 18-річною дочкою Софією в день закінчення школи

Напередодні у Соні пройшов випускний, на якій прийшла зіркова мама. Обидві вони були одягнені в розкішні вечірні сукні за шалені гроші.

Фотозвітом з головного заходу в шкільному житті своєї доньки гумористка Олена поділилася в соціальній мережі Інстаграм.

Олена Воробей побувала на випускному у дочки Софії
Олена Воробей побувала на випускному у дочки Софії
Олена Воробей побувала на випускному у дочки Софії
Олена Воробей побувала на випускному у дочки Софії
Олена Воробей побувала на випускному у дочки Софії
Олена Воробей побувала на випускному у дочки Софії

Її дочка була одягнена в ефектне чорне плаття з відкритою спиною і відкритими плечима. Одна бретелька, усипана стразами і блискітками візуально підкреслила витягнуту шию дівчинки, вказала на її струнку фігуру, а також підтвердила дорожнечу наряду.

Олена Воробей відвідала випускний вечір своєї дочки в ніжно рожевому вечірній сукні з глибоким декольте і частково закритими плечима. Неймовірні красуні влаштували раптову фотосесію на пам’ять.

“Сонечко моє. Вітаю тебе з закінченням школи. Дуже важливий рубіж позаду. Пишаюся тобою, ти велика розумниця. Я всі ці 11 років була поруч, іноді голосніше, іноді тихіше, то тремтіла як гірська лань, то хвилювалася як волнушка в грибну пору . Навіть мотаючись з концертами по нашій неосяжній Батьківщині, я ні-ні та й влаштовувала тобі “телефонний гоп-стоп “, питаючи скільки буде двічі по два чотири? “,

– написала Олена.

Тим не менш, вона слізно підтримала свою вже таку дорослу дочку перед відкритим і важливим етапом – вибором спеціальності.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.