Як зараз виглядають і чим займаються перші красуні радянського кіно (Варлей, Брильська, Селезньова і інші)

Красою цих актрис захоплювалися мільйони. Чоловіки мріяли про них, а жінки наслідували цим актрисам. Як же зараз виглядають радянські красуні? Дивіться нашу добірку!

Наталія Варлей (74 роки)

Наталія Варлей
Наталія Варлей

Уже минуло 53 роки з моменту виходу на екрани фільму “Кавказька полонянка, або Нові пригоди Шурика”. Саме ця кінокартина зробила “студентку, комсомолку, спортсменку і просто красуню” Наталію Варлей по-справжньому знаменитою. Зараз актрисі 74 роки. Відомо, що Наталя двічі була заміжня і двічі розлучалася. Має двох дорослих синів. Актриса живе за містом і практично не з’являється на публіці. Замість світських заходів вона вважає за краще поїздки по монастирях.

Барбара Брильська (80 років)

Барбара Брильська
Барбара Брильська

Барбара Брильська – та сама актриса, яка виконала роль Наді Шевельової в кінострічці «Іронія долі, або З легким паром!». Саме цей фільм приніс Барбарі популярність. Однак після виходу цього фільму її кар’єра пішла на спад. В особистому житті у Барбари теж не склалося: вона тричі виходила заміж і тричі розлучалася. Актриса народила двох дітей: сина і дочку, яка трагічно загинула в юному віці.

Світлана Світлична (81 рік)

Світлана Світлична
Світлана Світлична

Світлана Світлична стала популярною після виходу на екрани фільму “Діамантова рука”, де вона зіграла фатальну спокусницю. Актриса була двічі заміжня, має двох синів. Світлана не часто з’являється на телеекранах, проте іноді погоджується на епізодичні ролі в фільмах і серіалах.

Наталія Селезньова (76 років)

Наталія Селезньова
Наталія Селезньова

Селезньова назавжди запам’яталася роллю милої студентки Ліди в фільмі “Операція И та інші пригоди Шурика, а також роллю дружини інженера Тимофєєва у фільмі” Іван Васильович змінює професію “. Зараз Наталі 76, але вона до цих пір веде дуже активний спосіб життя – грає в театрі, пише книги і займається благодійністю. Актриса одружена, має сина.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.