Чоловік онкохворої Заворотнюк Петро Чернишов змінився до невпізнання: схуд і перестав стежити за собою

Важке онкологічне захворювання стало справжнім ударом не тільки для Анастасії Заворотнюк, а й для її сім'ї.

У 2019-му весь світ шоу-бізнесу сколихнула звістка про важку хворобу зірки “Моєї прекрасної няні” Анастасії Заворотнюк. Їй діагностували злоякісну пухлину головного мозку 4 стадії. Лікуванню ця форма раку піддається важко, проте величезна армія шанувальників знаменитості продовжує вірити і сподіватися на її швидку поправку.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

Поки Анастасія Заворотнюк хворіє, її чоловік Петро Чернишов робить все можливе щоб допомогти дружині. Він продовжує старанно працювати, щоб оплатити дороге лікування подружжя. Допомагає в цьому його партнерка, фігуристка Тетяна Навка. Раніше вона заявила, що частина виручених грошей з продажу квитків на мюзикл на льоду підуть на лікування Анастасії Заворотнюк.

Нещодавно фігуристка Тетяна Навка поділилася в своєму мікроблозі в Інстаграм фотографією з репетиції шоу на льоду. На кадрах видно, як тренуються Петро Чернишов і Аліна Зіготова.

Петро Чернишов з партнеркою
Петро Чернишов з партнеркою

Користувачі Мережі помітили, що Петро виглядає не так, як раніше. Чоловік помітно схуд і  перебував у занедбаному стані.

До слова, трохи раніше Тетяна Навка показала в Інстаграм-сторіз, що Петро Чернишов схуд настільки, що йому доводиться ушивати сценічний костюм.

Петро Чернишов сильно схуд: скріншот Інстаграм-сторіз Тетяни Навки
Петро Чернишов сильно схуд: скріншот Інстаграм-сторіз Тетяни Навки

Нагадаємо, Анастасію Заворотнюк і Петра Чернишова доля звела завдяки фігурному катанню, вони познайомилися на зйомках шоу “Танці на льоду”. Спочатку вони були просто партнерами, але незабаром робочі відносини переросли в романтичні.

Більше про життя і хвороби Анастасії Заворотнюк дивіться у відео:

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.