Кардинально змінила імідж: рокерша Юлія Саніна стала гарячою блондинкою

Співачка і фронтвумен групи "The Hardkiss" Юлія Саніна завжди звикла бути на висоті. Вона - відмінниця по життю.

До її якостей відноситься також уміння дивувати, яке вона продемонструвала днями.

Дівчина була шатенкою, але для виступу перетворилася в блондинку. Багато її навіть не відразу дізналися, але зміни явно пішли їй на користь – прийшла мотивація і бажання писати нові драйвові пісні.

Юлія Саніна позувала в прозорих лосинах і обтягуючому топі з довгими прозорими рукавами. Її look – повністю молочного кольору. Волосся білі, з невеликими відливами червоного кольору на кінцях.

Відзначимо, Юлія Саніна, справжнє ім’я якої – Юлія Головань, – українська співачка, відома як солістка англомовної групи The Hardkiss. Майбутня зірка народилася в Києві в родині професійних музикантів.

Артистка сама пише тексти і музику до багатьох композицій. За словами виконавиці, в цьому їй допомагає любов до літератури – саме звідти співачка черпає натхнення для створення нових образів.

Також Юлія Саніна – екс-учасниця великого українського танцювального проекту “Танці з зірками “. Там вона хоч і не здобула перемогу, але впевнено і гордо дійшла до фіналу, що не зрадивши своїх шанувальників.

Після завершення шоу Юлія сказала, що не пошкодувала про свою участь в цьому проекті, проте більше на нього зважитися не зможе.

Також Юлія Саніна – не тільки успішна співачка, але і дружина, і мама чарівного сина. З родиною вона часто подорожує, відкриває для себе світ.

Також одним з важливих подій у творчому житті Санін недавно стало те, що вона стала рекламним обличчям продукції Активіа. Цікаво, що до цього довгі роки з ними співпрацювала Маша Єфросиніна. Причину розриву контракту з нею не уточнюють.

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.