Вікторія Булітко вперше скинула з себе все перед камерою: залишилася лише в квітчастому купальнику

Комік і актриса Вікторія Булітко веде власний Інстаграм-аккаунт, де часто ділиться роздумами про життя, публічних моментах, ділиться мотивацією.

Нещодавно Віктора вперше вирішила показати знімок, де вона в купальному костюмі. До цього артистку “Дизель шоу ” бачили в основному тільки в сукнях, костюмах і дивакуватих нарядах на сцені.

Вікторія Булітко в квітчастому купальнику показала свою тонку фігуру

Вікторія Булітко
Вікторія Булітко

Провокаційний знімок з’явився напередодні в її Інстаграм-профілі.

“Начебто .. зовсім недавно була на морі … Цілих 10 днів відпустки. Але … так хочеться ще і ще … Я б взагалі жила десь на березі якогось моря або океану. Там, де завжди тепло. я – мерзляк по своїй натурі. Тому ті бабульки, які дивували мене в дитинстві тим, що влітку сиділи біля своїх під’їздів в теплих пальто, колготах і хустках, це, виявляється, – я в старості))) “,

– пише актриса комічного жанру.

“І щоб уникнути того, що в дитинстві мене бентежило в такій картині, мені треба провести гідну старість десь в теплій країні. Ще не вибрала яку, тому як я не так то багато подорожувала “,

– резюмувала Вікторія Булітко.

Відзначимо, що Вікторія Булітко є не тільки коміком, але і актрисою. Цю харизматичну красуню невисокого зросту можна зустріти в багатьох серіалах українського виробництва як в серйозних, так і в комічних ролях.

Вікторія гастролює по країні, будує приголомшливу кар’єру, але в той же час є зразковою дружиною і люблячою мамою.

У Інстаграм-акаунті на неї підписані 204 тисячі чоловік, які щодня чекають від свого кумира новин і цікавих фактів про життя.

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.