Як незвично пофарбувати яйця за допомогою солі — рецепт Слави Камінської

Солістка жіночого гурту "НеАнгели" Слава Камінська разом з дітьми придумала свій метод фарбування великодніх яєць.

Суботу, як і багато православних, українська співачка Слава Камінська вирішила почати з підготовки до світлого свята Великодня. До процесу вона підключила своїх дітей – сина і дочку.

Зі своїми фоловерами вона вирішила поділитися оригінальним рецептом фарбування святкових яєць. Вийшло досить оригінально і цікаво. До речі, сама артистка готувала в дуже оригінальному і цікавому фартуху, чого не могли не відзначити її підписники.

“Тема нашого сьогоднішнього уроку – яйця яскраві, святкові, прикрашені зеленкою. Яйця, як ви розумієте, самі себе не пофарбують, а ось дііііііти. Можуть одночасно оновити та модернізувати меблі, в тому числі і м’які (безкоштовно), ну і весело провести час. Мама (сьогодні це моя роль) володіє зеленкою і каструлею досконало і по самі лікті”, – підписала публікацію Камінська.

Для втілення рецепта Слави, яйця потрібно намочити і обваляти їх в нарізаній цибулевій шкарлупі, після – закутати в марлю. Потім опустити яйця в холодну воду з сіллю і зеленкою і поставити варитися. Готові яйця очистити від марлі, промити і змастити маслом.

“Найкрасивіші яйця, які я коли-небудь робила”, – підсумувала співачка.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.