Актриса Христина Асмус показала, якою була в 16 років: пухкенький пірожочек

Христина Асмус - молода актриса, яку сьогодні знає вся Росія. Велику популярність їй принесла роль в серіалі Інтерни.

Потім в фільмографії зірки мав місце скандальний фільм “Текст “. Там зірка знялася повністю в чому мати народила, і, мабуть, це не дуже сподобалося її чоловікові Гарику Харламова. Незадовго після виходу кінострічки пара оголосила про розлучення.

За рік в статусі холостячки Христині Асмус багато з ким приписували роман, але та, схоже, не поспішає знову вриватися в стосунки з ким-небудь, їй добре і однієї.

Христина Асмус веде в соціальній мережі Інстаграм блог, на який підписані 4,2 млн осіб

Найчастіше Христина публікує фото, які показують її з кращого боку. Дівчина вкрай не любить демонструвати свої недоліки або слабкі сторони.

Але тут вона зважилася відкрити двері в особисте – показати, який артистка була в підліткові роки.

“Так, цей хом’ячок – я! Мені тут 16 років! Мало хто у вчорашньому відео 2004 року впізнав мене в цій щекастеньцій дівчинці-кульбабці. Тому викладаю фото більш чітке і ближче. А ви робили собі волосся – гофре? Я без них жити не могла. Щоранку року 3, напевно. я тільки одного не розумію – чому я чубок пряму залишала?”,

– написала актриса театру і кіно в своєму Інстаграм-профілі.

Ось що в коментарях пишуть шанувальники зірки:

  • це ти до хлоргексидину
  • Я б тебе не впізнала!)
  • Дане фото круте-природне. Тут є дівчинка, яка мріє) зараз – дівчина, яка живе! І той і інший образи клас)

Відзначимо, у Христини Асмус є семирічна донька Анастасія Ігорівна Харламова. Цього року дівчинка піде в другий клас. Батьки навіть після розлучення порівну ділять обов’язки по вихованню.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.