Тіна Кароль показала соковиті вигини в прозорому комбінезоні: “Шикарна Тіна”

Останнім часом Тіна Кароль дивує шанувальників сміливими образами.

В цьому році Тіна Кароль вирішила повністю поміняти вектор своєї творчості. Шанувальники можуть забути про ніжну, чуттєву і вразливу співачку. Тепер перед глядачами постала нова Тіна – це феміністка, сильна, норовлива, танцювальна, кілька агресивна, яка знає собі ціну дівчина.

Тіна Кароль

Тіна вже встигла випустити альбом, в якому показала нову творчість, а недавно вона презентувала новий кліп на пісню “Красиво”.

Нещодавно в одному з фан-акаунтів співачки з’явилося фото в образі з цього кліпу. На фото Тіна позує в чорному прозорому комбінезоні і туфлях-роликах.

Шанувальники Кароль захоплювалися красою і витонченістю Тіни і написали багато приємних слів в коментарях.

“Скільки пристрасті в цих очах”, “Тіна дуже стильна їй все пасує”, “Краса”, “Шикарна Тіна”, “Тіна неймовірна”, “Просто вау”, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, нещодавно Тіна Кароль потрапила в гучний скандал. Під час виступу в Одесі співачка зупинила концерт і пішла, незважаючи на вмовляння шанувальників, які купили квитки. Справа в тому, що Тіні довелося виступати під відкритим небом, а під час виступу почався сильний дощ. Співачка звинуватила організаторів концерту і після 5 заспіваних пісень завершила концерт.

Варто відзначити, що в цей же час співачка Джамала на іншій стороні Одеси теж давала концерт. Однак її дощ не налякав. Вона повністю відіграла концертну програму під проливним дощем.