Слава Камінська показала округлий живіт значного розміру: стане мамою втретє?

Слава Камінська опублікувала в своєму Інстаграм-блозі нове фото, яке збентежило її шанувальників.

Екс-учасниця гурту “НеАнгели” Слава Камінська, яка вже кілька місяців є сольною співачкою, не перестає звертати на себе увагу ексцентричними витівками. Співачка частенько публікує в своєму Інстаграм-блозі гарячі знімки, але при цьому вміє над собою пожартувати.

Нещодавно Слава оприлюднила нове фото, яке збентежило її шанувальників. На знімку Камінська позує на березі річки. Вона трохи приспустили штани і показала значний, округлий живіт. Але, як виявилося, Слава не вагітна, вона просто набрала пару зайвих кілограм.

Слава Камінська набрала пару зайвих кілограмів
Слава Камінська набрала пару зайвих кілограмів

“Чергова сенсація! Піду куплю тест на жир, хоча і так все очевидно “, – підписала фото Слава Камінська.

Користувачі Мережі посміялися над фотографією своєї улюблениці і написали в коментарях, що Слава і досі залишається красивою.

“Краса – страшна сила”, “Мені подобається ваше почуття гумору!”, “Так вагітна чи ні?”, “Усміхнувся! Класна, не можу! “,” Шикарна жінка “,” Слава прекрасна! “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, влітку минулого року популярна співачка Слава Камінська та її чоловік пластичний хірург Едгар Камінський розлучилися. За 5 років шлюбу у Слави і Едгара народилося двоє дітей – хлопчик Леонард і дівчинка Лаура, які після розлучення залишилися жити з мамою.

Слава Камінська з дітьми
Слава Камінська з дітьми

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.