Слава Камінська показала округлий живіт значного розміру: стане мамою втретє?

Слава Камінська опублікувала в своєму Інстаграм-блозі нове фото, яке збентежило її шанувальників.

Екс-учасниця гурту “НеАнгели” Слава Камінська, яка вже кілька місяців є сольною співачкою, не перестає звертати на себе увагу ексцентричними витівками. Співачка частенько публікує в своєму Інстаграм-блозі гарячі знімки, але при цьому вміє над собою пожартувати.

Нещодавно Слава оприлюднила нове фото, яке збентежило її шанувальників. На знімку Камінська позує на березі річки. Вона трохи приспустили штани і показала значний, округлий живіт. Але, як виявилося, Слава не вагітна, вона просто набрала пару зайвих кілограм.

Слава Камінська набрала пару зайвих кілограмів

“Чергова сенсація! Піду куплю тест на жир, хоча і так все очевидно “, – підписала фото Слава Камінська.

Користувачі Мережі посміялися над фотографією своєї улюблениці і написали в коментарях, що Слава і досі залишається красивою.

“Краса – страшна сила”, “Мені подобається ваше почуття гумору!”, “Так вагітна чи ні?”, “Усміхнувся! Класна, не можу! “,” Шикарна жінка “,” Слава прекрасна! “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, влітку минулого року популярна співачка Слава Камінська та її чоловік пластичний хірург Едгар Камінський розлучилися. За 5 років шлюбу у Слави і Едгара народилося двоє дітей – хлопчик Леонард і дівчинка Лаура, які після розлучення залишилися жити з мамою.

Слава Камінська з дітьми