Феєричні шпагати: на пляжі, на сходах, на яхті – де Волочкова може показати свою розтяжку

Анастасія Волочкова - скандальна балерина, яка регулярно вражає публіку ексцентричними витівками.

Фірмовим її трюком був і залишається шпагат, в який балерина може розкластися в будь-якому місці.

Наприклад, тут вона не побоялася продемонструвати чудеса своєї розтяжки прямо на носі яхти. Позуючи в коротких шортах і темній майці, вона без проблем закинула одну ногу вліво, іншу вправо, і показала, що є ще порох в порохівницях.

Ось що в коментарях пишуть шанувальники, і ті, хто не дуже добре ставиться до творчості Насті:

  • Не набридло ще коряги свої демонструвати, на пенсію пора.
  • Головне перед шпагатом надіти труси більш соромні))
  • Навіщо всюди розсунути ноги, та ще все звідти вічно стирчить … блін, ну хочеться естетики, краси, ну адже можете, а ????

Ще один недавній шпагат Волочкової засміяли шанувальники в соціальній мережі. Він також був зроблений на воді, вірніше, в човні, в якій вона прогулювалася з командою.

Там жінка позувала в помаранчевому купальнику з лимонними вставками. Купальний костюм був роздільним, тому публіка оцінила її широкі плечі, тонку фігуру і злегка мускулисте тіло.

Пляж, море, сонце. Чому б не продемонструвати свою розтяжку. Тут зірка російського балету все в тому ж купальнику, тільки на Мальдівських островах. Сонцезахисні окуляри прикривають обличчя балерини, однак видно, що в цілому вона дуже добре загоріла.

Ось що шанувальники пишуть в коментарях:

  • Нарешті пішли шпагати. Я думала їх не буде в цей відпочинок. Але ж ні. Без цього ніяк не можна! Знамениті шпагати !!!!!
  • Як було здорово читати ваші пости про відпочинок! Анастасія, ви просто прекрасна Людина!

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.