Як виглядали, чим займалися, коли і чому померли батьки Максима Галкіна

Максим Галкін, відомий як успішний гуморист, пародист і співак, народився в родині, яка завжди була для нього прикладом любові та гідності.

Батьки Максима з дитинства помітили творчі здібності сина і підтримували його прагнення стати артистом. Вони не скористалися впливовими зв’язками, вважаючи що їх талановитий син сам доб’ється успіху.

Батьки Максима Галкіна

Максим Галкин с родителями
Максим Галкін з батьками

Батько Максима – Олександр Олександрович Галкін, росіянин за національністю, був військовим, тому сім’я часто змінювала місце проживання. Він дослужився до звання генерал-полковник, очолював Головне автобронетанкове управління Міністерства оборони СРСР, з 1998 року протягом двох років був депутатом Державної думи РФ.

Про маму Максима, Наталію Григорівну Галкіну відомо, що вона була кандидатом фізико-математичних наук, старшим науковим співробітником Міжнародного інституту теорії прогнозу землетрусів і математичної геофізики.

Біда не приходить одна

Початок 2000-х було непростим для Максима. Творча кар’єра йшла вгору, його відносини з А.Пугачевою стали ближчими. Але біда прийшла в будинок його батьків – в 2002 році у віці 67 років від онкологічного захворювання помер його батько.

Алла Пугачова і Максим Галкін
Алла Пугачова і Максим Галкін

Мами Максима не стало через два роки після смерті батька, в 2004 році. Вона теж боролася з онкологією. Наталія Галкіна проходила лікування в Ізраїлі і померла у віці 69 років на Святій Землі в Страсну П’ятницю, напередодні найголовнішого єврейського свята Пасхи. Максим переконаний, що має значення де і коли помирає людина. Наталія Галкіна була єврейкою і знайшла смерть на історичній батьківщині.

“Ми з братом прилетіли в Ізраїль, коли сходив Благодатний Вогонь і відвезли маму до Росії в неділю і світле свято Великодня”.

Максим, як люблячий син, робив все можливе для лікування батьків, але доля розпорядилася по-своєму. Їх смерть була важким потрясінням для Максима. Тепер артист дбайливо зберігає все, що нагадує йому про людей, що подарували йому життя і свою любов.

Варто зауважити, що знайомством з Аллою Борисівною Максим зобов’язаний своїй мамі, яка дружила зі співачкою. У 1979 році Алла Пугачова відвідувала їх сім’ю. На той момент Максиму було лише 3 роки. Хіба могли батьки припустити в той час, що їх гостя стане в майбутньому головною жінкою для їх сина Максима. Подейкують, що незадовго до смерті матір дала їм своє благословення на шлюб.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.