Ось-ось народить сина: Даша Квіткова показала великий живіт за день до пологів

Переможниця дев'ятого сезону реаліті-шоу "Холостяк " Дарина Квіткова від дня на день народить первістка.

Екс-холостяк Микита Добринін і його обраниця Даша Квіткова в минулому році зіграли весілля в Києві. Вже через півроку (в січні) молодята оголосили, що чекають поповнення.

З дня на день Даша і Микита стануть батьками. 23-річна Квіткова зізнається, що вона з чоловіком Микитою Добриніним підготувалися до появи на світ довгоочікуваного сина. Напередодні пологів вони переїхали у власний будинок за містом, який почали будувати ще рік тому.

Д
Даша Квіткова та Микита Добринін

Поки майбутні батьками знаходяться в режимі очікування, Даша насолоджується своїм особливим станом і регулярно влаштовує фотосесії, щоб відобразити вагітний живіт. Ніжними кадрами вона ділиться зі своїми шанувальниками в Інстаграм-блозі.

Так нещодавно Даша Квіткова оприлюднила колаж зі своїх фото, де вона позує в одних шортах.

У підписі до фото дівчина зізналася, що відчуває сильний біль в спині, а ще повідомила, що малюк сильно “опустився”, а це означає, що пологи будуть з дня на день.

“Сьогодні вперше відчуваю, що моя енергія пішла на ” заощадження “. 77 кг набряку і дика біль в спині. Малишарик дуже опустився, і лікар сказав, що це питання часу. Чекаємо “, – написала Даша.

Користувачі Мережі засипали дівчину коментарями. Фоловери відзначили, що фігура вагітної жінки прекрасна.

“Даша, вагітність тобі до лиця”, “Який вже Пузік! Залишилося зовсім трошки і побачите свого синочка “,” Легких вам пологів, все буде добре “,” Час пролетів непомітно, скоро вже будете тримати на ручках свого пупса “,” Дуже красива “, – пишуть коментатори.

Схожі статті

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.