“Татусева донька” Ліза Арзамасова показала величезний живіт на останньому місяці вагітності: скоро народить

Зірка серіалу "Татусеві дочки" Ліза Арзамасова в очікуванні первістка. Актриса народить малюка вже цього літа.

Про роман молодої актриси Лізи Арзамасова і фігуриста Ілля Авербуха стало відомо влітку 2020 го, коли вони потрапили в об’єктив камер папараці, сидячи в ресторані. Між закоханими величезна різниця у віці – 22 роки. За плечима фігуриста один несформований шлюб і 16-річний син, який залишився жити з батьком після розлучення батьків. Однак це не завадило Авербуху і Арзамасовій одружитися.

Ліза Арзамасова і Ілля Авербух: фото з весілля
Ліза Арзамасова і Ілля Авербух: фото з весілля

Вони уклали шлюб в кінці грудня 2020 року, що стало справжньою несподіванкою для всіх шанувальників “татової доньки”. Як виявилося, одружилися закохані не просто так. Уже в квітні цього року Арзамасова показала значний животик і зізналася, що вагітна.

Ліза не назвала точну дату пологів, але зізналася, що малюк з’явиться на світ вже влітку.

Єлизавета Арзамасова налякала постарілим видом
Єлизавета Арзамасова

Нещодавно в своїх Інстаграм-сторіз дівчина опублікувала відео, в якому показала, як зараз вона виглядає. Ліза була одягнена в легкий білий сарафан, який відмінно підкреслив її вагітний животик. Свій образ актриса доповнила капелюшком. Помітно, що майбутня мама прямо світиться від щастя.

Ліза Арзамасова: скріншот Інстаграм-сторіз актриси
Ліза Арзамасова: скріншот Інстаграм-сторіз актриси

Нагадаємо, якийсь час назад Ліза Арзамасова розповіла, що довго в декреті вона сидіти не збирається.

“Я йду в декретну відпустку рівно на три місяці – червень, липень, серпень. А у вересні в мене вже починаються спектаклі “, – написала Ліза в своєму Інстаграм-блозі.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.