Ксенія Мішина після розставання з Еллертом пішла у відрив: довго страждати не збиралася

Перша "Холостячка" Ксенія Мішина так і не змогла побудувати сім'ю зі своїм обранцем Олександром Еллертом. Після розставання артистка вирішила не закриватися в собі.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт були парою 10 місяців. Здавалося, вони щасливі і закохані. Шанувальники з нетерпінням чекали весілля Мішиної і Еллерта і сподівалися, що вони зовсім скоро порадують новинами про швидке поповнення в родині.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Однак 17 липня Ксенія Мішина вразила публіку несподіваним зізнанням – вони з Еллертом більше не пара. Про це актриса повідомила в своєму Інстаграм-блозі, але про причини розбрату вирішила не розповідати. Додала лише, що більше не може зраджувати себе і сина.

Після розставання з Еллертом Ксенія вирішила не закриватися в собі, а прожити цей нелегкий період в компанії своїх близьких подруг і сина. Так, в своєму Інстаграм-блозі дівчина опублікувала кілька фотографій з яких стало зрозуміло, що Ксенія зараз відпочиває біля моря. В одній з публікацій актриса повідомила, що прямо зараз вона зростає, приймає і дякує життю.

Скріншот Інстаграм-сторіз Ксенії Мішиной
Скріншот Інстаграм-сторіз Ксенії Мішиної
Скріншот Інстаграм-сторіз Ксенії Мішиной
Скріншот Інстаграм-сторіз Ксенії Мішиної

Також актриса подякувала подругам, які підтримали її в потрібний час.

Скріншот Інстаграм-сторіз Ксенії Мішиной
Скріншот Інстаграм-сторіз Ксенії Мішиної

“Мої мишки. Це було офігенно, обожнюю вас. Дякую, що завжди поруч “, – написала актриса.

Варто зазначити, що Олександр Еллерт зараз теж перебуває на відпочинку, але один. Коментарів з приводу розставання з Ксенією Мішиною він не давав.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.