“Холостяк ” Микита Добринін показав новонародженого сина крупним планом: маленька копія тата

Український шоумен і телеведучий Микита Добринін поділився зворушливим знімком з новонародженим сином Левом.

Микита Добринін став першим українським “Холостяком”, який після закінчення шоу не тільки не розірвав стосунки зі своєю обраницею, але і зумів побудувати з нею сім’ю. Добринін і його обраниця Даша Квіткова зіграли пишне весілля 12 серпня 2020 го, хоча розписалися раніше – 20 травня. А в січні 2021 року вони повідомили шанувальникам, що очікують первістка.

Даша Квіткова та Микита добрінін сігралі весілля
Даша Квіткова та Микита Добринін: фото з весілля

13 червня Микита і Даша стали батьками. У них народився син, якого молоді батьки назвали гордим ім’ям Лев.

Микита Добринін і Даша Квіткова з новонародженим сином
Микита Добринін і Даша Квіткова з новонародженим сином

Зараз Квіткова та Добринін звикають до нового статусу і не забувають регулярно ділитися свіжими фотографіями сина з багатомільйонною аудиторією в Інстаграм.

Так, нещодавно Микита Добринін оприлюднив дуже зворушливе фото, на якому він з сином позує в однакових позах. Варто зазначити, що вже помітно, що маленький Лев дуже схожий на свого батька.

Микита Добринін з новонародженим сином
Микита Добринін з новонародженим сином

Користувачі Мережі тут же почали коментувати знімок.

“Яка милота”, “Чудо Лео”, “Батькова копія”, “На тата схожий, хоча пізніше все може помінятися”, “Чарівний малюк”, “І правда дуже схожий на Вас, Микита”, “Маленька батькова копія”, ” красавчики такі милі “, ” Чи схожі, як дві краплі води “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, у Дарини Квіткова та Микити Добриніна були партнерські пологи. Чоловік від початку і до кінця був зі своєю дружиною в родовій палаті і підтримував її.

Схожі статті

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня.