У Мережу злили фото вагітної Наді Дорофєєвої: животик вже видно

Подруга Наді Дорофєєвої візажист Аліна Озимина опублікувала в Інстаграм спільне фото зі співачкою, яке викликало багато запитань у фоловерів.

Володимир Дантес і Надія Дорофєєва разом вже 10 років, з яких 6 – в офіційному шлюбі. Шанувальники зоряного сімейства не можуть дочекатися, коли вони вже оголосять про найближче поповнення. При цьому самі Надія і Володимир стверджують, що поки до дітей не готові. Вони цілком і повністю присвячують себе кар’єрі і творчості. При цьому чоловік Наді Дорофєєвої не виключає, що їхній первісток з’явиться протягом найближчих двох-трьох років.

“Ми дві знамениті людини, які витрачають весь свій час на свій розвиток. Всередині нас все ще діти, ми навіть не завжди знаємо чого хочемо, і в першу чергу думаємо тільки про себе. Я хочу, щоб моя дитина була щасливою і не думала про те, де його мама з татом. До дитини треба бути готовим “, – сказав в одному з інтерв’ю Володимир Дантес.

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва
Володимир Дантес і Надя Дорофєєва

Не так давно в Мережі почали ходить чутки, що Дорофєєва вже може бути вагітною. Дівчина почала з’являтися на публіці в мішкуватому одязі, який приховує її форми.

А недавно в Мережі з’явилося фото, яке ще більше підігріло чутки про вагітність співачки.

Так, подруга Дорофеєвої візажист Аліна Озимина оприлюднила у своєму Інстаграм-блозі фото зі співачкою. На знімку Аліна погладжує живіт Наді.

Надя Дорофєєва та Аліна Озимина

Користувачі Мережі відзначили, що Надя останнім часом помітно покращала і запідозрили, що артистка під вільною одягом хотіла приховати округлий живіт.

“Ви як ніби Наді тримайте живіт, ніби у неї хтось всередині”, “А ви часом не сестри? “, “Ви так схожі “, – пишуть коментатори.

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.