Любов Успенська вперше за довгий час показала доньку Таню: після численних операцій стала красунею

Любов Успенська довгі роки не могла знайти спільну мову зі своєю дочкою Тетяною. Тільки недавно вони знову почали спілкуватися.

Єдина дочка російської шансоньє Любові Успенської 31-річна Тетяна має не зовсім хорошу славу. Дівчина багато років приймала заборонені препарати і неодноразово проходила лікування. Тетяна Плаксина кілька разів брала участь в різних телевізійних шоу, де звинувачувала свою матір Любов Успенську в тому, що та над нею знущається, як в психологічному так і в фізичному плані.

Через це Любов Успенська останні кілька років не спілкувалася зі своєю дочкою, яка поїхала до батька в Лос-Анджелес. Близько місяця тому Успенська оприлюднила на сторінці в Інстаграм спільне з донькою фото, а по підписі до знімка стало зрозуміло, що вони помирилися.

А недавно в Мережі з’явилося фото зі світського заходу, де побувала Любов Успенська разом зі своєю дочкою Тетяною. Дівчина була одягнена в блакитному брючному костюмі і білому топі. На голові Тетяни була яскрава хустка в тон костюма.

Варто відзначити, що Тетяна Плаксина помітно покращала. Дівчина перенесла безліч операцій на обличчі після того, як впала з велосипеда і повернула свою колишню красу. Це відзначили і користувачі Мережі.

“Дуже рада!!! Красуні !!! Танюша покращала і погляд змінився !!! Дай Бог!!! А Любов … чудова мудра мама “,” Одне радує що Таня за розум взялася! “,” Все буде добре. Удачі “, – пишуть коментатори.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.