Дружина “Холостяка ” Добриніна Даша Квіткова показала фігуру після пологів: “Як желе”

13 липня шоумен Микита Добринін і його обраниця Даша Квіткова стали батьками. У подружжя народився хлопчик, якого назвали гордим ім'ям Лев.

Новоспечені батьки все свій час приділяють свою маленькому синові. При цьому вони не перестали активно вести свої соціальні мережі, які налічують понад мільйон підписників.

Так, нещодавно Даша Квіткова вирішила відповісти на питання, які цікавлять її підписників. Багато хто запитував, як виглядає фігура дівчини після народження сина. Даша вирішила нічого не приховувати від шанувальників і показала, як вона вона виглядає зараз.

Д
Даша Квіткова показала, як виглядає після пологів

Дівчина зізналася, що їй незвично бачити себе такою.

“Як желешка, 69 кілограм. Мені чоловік кожен день говорить, що я красива. Я поки не ходжу повз дзеркало і ношу корсет “, – написала Квіткова.

Однак дружина Добриніна намір в найближчому майбутньому виправити цю ситуацію. За словами Даші, як тільки їй дозволять лікарі займатися спортом, вона буде “не вилазити зі спортзалу”.

Даша Квіткова показала, як виглядає після пологів

Варто зазначити, що до вагітності Даша працювала фотомоделлю і могла похвалитися ідеальною фізичною формою.

Д
Даша Квіткова до вагітності і пологів

Нагадаємо, шоумен Микита Добринін і модель Даша Квіткова стали парою завдяки романтичному шоу “Холостяк”. Вони зіграли пишне весілля 12 серпня 2020 го, хоча розписалися раніше – 20 травня. А в січні 2021 року ці фірми повідомили шанувальникам, що очікують первістка.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.