Як виглядають батьки найбагатшої ведучої України Оксани Марченко?

Оксана Марченко є найбагатшою українською телеведучою. Однак виросла вона в простій родині.

Багато хто знає Оксану Марченко як відому телеведучу, яка багато років блищала на екрані і вела шоу “Україна має талант” і “Танцюють всі”. Однак відома Оксана ще й тим, що є дружиною політика Віктора Медведчука. Кумові зв’язку з Володимиром Путіним і Світланою викликають роздратування більшості українців, однак від цього в Оксани Марченко менше шанувальників не стає.

Оксана Марченко

Фанати телеведучої хочуть знати більше про свою улюбленицю, але Оксана веде досить закритий спосіб життя. Втім, деякі факти про її дитинство і сім’ю все ж відомі.

Народилася Оксана 28 квітня 1973 року в селі Чабани Київської області. Папа – Михайло Андрійович, мама – Тетяна Григорівна. У кожного з батьків це був другий шлюб, тому у Оксани є старша сестра по батькові Діана і по мамі Анна. Також у телеведучої є рідний молодший брат Андрій.

Архівне фото родини Оксани Марченко, вона посередині

Після восьмого класу Оксана вступила до медичного училища. Однак незабаром вона була змушена забрати звідти документи і повернутися в середню школу, оскільки народився її молодший брат Андрій і необхідно було допомагати за ним доглядати.

Оксана Марченко зі своєю мамою в дитинстві

Про батьків Оксани відомо тільки те, що її тато був медичним техніком, тому з дитинства дівчинка мріяла стати хірургом. Про маму Оксани Марченко майже нічого не відомо, однак в Мережі є кілька спільних фотографій. Помітно, що в Оксани та її мами хороші відносини.

Оксана Марченко зі своєю мамою
Оксана Марченко зі своєю мамою